Kenelle ”Eroon selkäkivusta” on tarkoitettu?

Hoitojakso soveltuu erityisesti pitkäaikaisesta ja toistuvasta selkäkivusta tai muusta kiputilasta kärsiville ihmisille, jotka haluavat saada kipujansa omaan hallintaan ja päästä takaisin harrastuksien pariin tai muuten vain elämään kivuttomampaa elämää. Tyypillinen asiakkaani on vuosien aikana kiertänyt lukuisissa erilaisissa hoidoissa, syönyt kipulääkkeitä tai selkä on operoitu. Asiakas on saattanut tehdä tunnollisesti saamiaan harjoitteita, mutta siitä huolimatta kivut jatkavat toistumistaan. Luottamus kehoon ja selkään on heikkoa tai se on mennyttä. Laatimallani kuntoutusjaksolla olen onnistunut yhteistyöllä asiakkaitteni kanssa saavuttamaan takaisin luotettavan ja kivuttoman selän. Jakson sisältö perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon ja edustan koko ajan kasvavaa suuntausta ja työotetta kivunhoidossa.

Saanko  apua kipuuni?

Selkäkivun kuntoutus ja kivun hoito ylipäätään ovat muuttuneet ratkaisevasti lyhyessä ajassa. On syytä korostaa, että toivoa on aina jäljellä ja selkäkivusta voi parantua vielä vuosienkin jälkeen. Anna itsellesi uusi mahdollisuus päästä takaisin elämään, jossa kipu ei ole esteenä sinulle tärkeiden asioiden tekemiselle. Lue asiakkaani Annamarin ”Eroon selkäkivusta” tarina täällä

 

 

 

Mistä on kyse?

Hoitojakson sisältö perustuu viimeisimpään tietoon selkäkivun hoitoon liittyen ja yli 26-vuoden työkokemukseeni. Tarjoan sinulle yksilöllisen, juuri sinua varten räätälöidyn kuntoutusjakson, joka sisältää sopivan määrän tapaamisia. 100 %:lla varmuudella tulet kuulluksi, joka on tutkimuksien mukaan yksi tärkeimmistä lähtökohdista kuntoutuksen onnistumiselle. Käyntikertoja jakson aikana tarvitaan yleensä 4-8 kertaa pitkäaikaisempien tuloksien saavuttamiseksi.

”Eroon selkäkivusta” ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan normaalia pidempi, noin 90 min (norm. 45 min), jotta voin perusteellisesti kuulla tarinasi ja arvioida tilannettasi. Ensimmäisen käynnin jälkeen osaan paremmin arvioida tapaamisten lopullista lukumäärää. Loput hoidot ovat noin 60 min. mittaisia. Ensimmäiset 2-3 tapaamista pyritään järjestämään viikon välein, jonka jälkeen hoitoväliä harvennetaan 2-3 viikkoon.

Mikäli epäröit mukaan lähtemistä, voit soittaa minulle milloin vain ja kertoa tilanteestasi niin voidaan yhdessä pohtia soveltuvuuttasi tähän. Ensimmäinen hoitoaika varataan puhelimitse (kalenterissa ei voi varata 90 min aikoja)  040-5573874/Jerry. Voit myös lähettää minulle sähköpostia ja kertoa kiputilastasi ja tarpeistasi: ketolajerry@gmail.com

Sisältö:

 • Hoitosarjan aluksi kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi ja teen perusteellisen tutkimisen saadakseni selville mistä selkäkipusi toistuminen johtuu.
 • Teen tarvittavia hoitotoimenpiteitä, mm. lihasten/faskioiden käsittelyä ja selän hoitoa. Käsittely on lempeää ja turvallista.
 • Käymme yhdessä lävitse lääkäriltäsi saamasi  lausunnot (röntgen- ja magneettikuvat) ja niiden merkitykset juuri sinun kuntoutustasi silmällä pitäen.
 • Tutkin ja havainnoin  vuosien varrella omaksumiasi selän liikemalleja, jotka voivat tiedostamattasi pitää yllä kipua ja aiheuttaa sen jatkuvaa toistumista.
 • Ohjaan sinulle helppoja, mutta tehokkaita arkeen sopivia ja selän kannalta hyödyllisiä liikemalleja. Lisäksi katsomme tarpeellisia harjoitteita, joita voi toteuttaa kotiolosuhteissa.
 • Päivitämme myös kipuun liittyvvää ymmärrystä uusimpaan tutkittuun tietoon perustuen.
 • Autan sinua asettamaan tavoitteesi sinulle sopivien välitavoitteiden ja ajankäytön puitteissa. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi palaaminen takaisin juoksemaan, kuntosalille, jumppaan, töihin tai kävelemään.
 • Saat vastaanotolla annetuista harjoitteista ohjeet kirjallisena paperilla tai sähköpostitse.
 • Olen tavoitettavissa hoitojakson aikana sinua varten sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Sinun ei tarvitse pähkäillä kuntoutukseen liittyviä asioita yksin.
 • Saat normaalia pidemmät hoitoajat, jotta voimme edetä kiirehtimättä.
 • Voimme jakson aikana käydä yhdessä kuntosalilla (EasyFit) veloituksetta.
 • Myös ilta-ajat ovat mahdollisia.

Hinta 85 e kerta

Tapausesimerkki

Lue Kristiinan ”Eroon selkäkivusta” tarina täällä

Asiakkaan kanssa kuntosalilla

Käyn asiakkaitteni kanssa toisinaan kuntosalilla, jossa voimme käydä yhdessä läpi mahdollisia kipuun vaikuttavia tekijöitä. Alla olevassa kuvassa ja videossa tutkitaan miksi kävely aiheuttaa selkäkipua.