Kenelle ”Eroon selkäkivusta” -kuntoutus on tarkoitettu?

Se soveltuu erityisesti pitkäaikaisesta ja toistuvasta uudelleen ja uudelleen palaavasta selkäkivusta kärsiville ihmisille. Tyypillinen asiakkaani on vuosien aikana kiertänyt lähes kaikki tarjolla olevat hoidot ja tehnyt tunnollisesti saamiaan harjoitteita. Helpotus on jäänyt lyhytaikaiseksi ja toivottomuus iskee päälle.

Mistä tiedän, että ”Eroon selkäkivusta” kuntoutuksen avulla saan vihdoin pitkäaikaista apua selkäkipuuni?

Selän kuntoutus ja kivun hoito ovat viimeisten vuosien aikana muuttuneet ratkaisevasti ja aiemmin saamasi ohjeet voi olla syytä päivittää. Jos olet jo yrittänyt ”kaikkea” etkä vieläkään ole kunnossa niin voisi ajatella, että saamissasi ohjeissa ja/tai omassa toiminnassasi on vielä oltava jotakin pielessä. Tieto ja hoidot muuttuvat ja itse edustan uusimpiin menettelyihin perustuvaa kuntoutusta.

Toivoa on aina jäljellä ja selkäkivusta voi parantua vielä vuosienkin kärsimysten jälkeen. Anna itsellesi mahdollisuus päästä takaisin kivuttomaan elämään kiinni ohjauksessani ja lähde avoimin mielen mukaan tekemään vielä sinulle merkityksellisistä asioista mahdollista!

Mitä saan kuntoutusjakson aikana?

Kuntoutuksen sisältö perustuu viimeisimpään tietoon selkäkivun hoitoon liittyen ja yli 26-vuoden ammatilliseen kokemukseeni. Tarjoan sinulle yksilöllisen, juuri sinua varten räätälöidyn kuntoutusjakson, joka sisältää sopivan määrän tapaamisia. 100 %:lla varmuudella tulet kuulluksi, joka on yksi tärkeimmistä lähtökohdistani kuntoutuksen onnistumiselle. Tyypillisesti käyntikertoja tarvitaan 3-8 kertaa pitkäaikaisempien tuloksien saavuttamiseksi.

Eroon selkäkivusta -paketissa ensimmäinen vastaanottokerta on kestoltaan normaalia pidempi 60-75 min, jotta voin perusteellisesti arvioida tilannettasi. Ensimmäisen käynnin jälkeen osaan paremmin arvioida käyntikertojen lopullista lukumäärää.

Esimerkkipakettien kokonaishinnat, maksut voi suorittaa käynti kerrallaan. Yleensä ensimmäiset 2-3 tapaamista ovat viikon välein, jonka jälkeen tahtia voidaan hidastaa 2-3 viikkoon.

3 krt 240 e (80 e krt)
5 krt 390 e (78 e krt)
8 krt 608 e (76 e krt)

Soita ja kysy lisää tai varaa ensimmäinen hoitoaika puhelimitse  040-5573874/Jerry. Voit myös lähettää minulle sähköpostia ketolajerry@gmail.com

Sisältö:

  • Jakson aluksi kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi ja teen perusteellisen tutkimisen selkäkipusi selvittämiseksi.
  • Tarvittaessa ”suomennan” sinulle lääketieteelliset lausuntosi, kuten magneettikuvien merkityksen tapauksessasi.
  • Tutkin omaksumiasi selän liikemalleja ja ohjaan sinulle helppoja ja tehokkaita arkeen sopivia uusia liikemalleja, joiden avulla kipusi pysyvät kurissa.
  • Autan sinua asettamaan tavoitteesi, jota kohti lähdemme etenemään päämäärätietoisesti sinulle sopivien välitavoitteiden ja ajankäytön puitteissa. Tavoite voi olla esim. paluu kivuttomana takaisin juoksemaan, kuntosalille, jumppaan, puutarhatöihin jne.
  • Saat vastaanotolla annetuista harjoitteista ohjeet kirjallisena sähköpostiisi.
  • Olen tavoitettavissa hoitojakson aikana sähköpostitse ja puhelimitse. Sinun ei tarvitse pähkäillä mieltäsi askarruttavia asioita yksin.

Esimerkkitapauksia ”Eroon selkäkivusta” -kuntoutusjaksosta

Kristiinan selviytymistarinan voi lukea täällä

Annamarin selviytymistarinan voi lukea täällä