Hallitseeko kipu elämääsi?

Eroon selkäkivusta -ohjelma soveltuu erityisesti toistuvasta selkäkivusta kärsiville ihmisille. Tämä tarkoittaa sitä, että selkäkipu pyritään saamaan omaan hallintaan. Alla oleva ote on asiakkaaltani saamasta viestistä, kuulostaako se tutulta?

”Olen käynyt lukuisissa erilaisissa hoidoissa, syönyt kipulääkkeitä, tehnyt tunnollisesti saatuja harjoitteita. Lisäksi käyn pilateksessa, joogassa, crossfitissä ja kuntosalilla. Olen istunut, kantanut ja nostanut niin kuin on opetettu. En luota selkääni 100 prosenttisesti ja alan olla todella turhautunut ja toivoton ja pelkään, että selkäni ei enää palaa ennalleen!”

Lue vastaava, hieman pidempi asiakkaalta tullut viesti, josta kirjoitin blogiini >> Blogi Tällaiset viestit ovat tyypillisiä Eroon selkäkivustaohjelmaan mukaan lähteneiltä ihmisiltä. Ohjelman aikana pyritään saamaan kipu omaan hallintaan ja palauttamaan luottamus selkää kohtaan. Selkäkivun kuntoutus ja kivun hoito ylipäätään ovat muuttuneet ratkaisevasti viime vuosina.

”Pidän huolta siitä, että ohjelman aikana kuljemme oikeaan suuntaan kohti sitä muutosta, jonka olemme asettaneet tavoitteeksi.” 

Asiakastapaus Annamari

Lue Annamarin kokemus Eroon selkäkivusta –ohjelmaan osallistumisesta täällä

 

 

 

Miten pääsen mukaan?

Teen sinulle yksilöllisen, juuri sinua varten räätälöidyn kuntoutusohjelman, jossa 100 %:lla varmuudella tulet kuulluksi, joka on tutkimuksien mukaan yksi tärkeimmistä lähtökohdista kuntoutuksen onnistumiselle. Käyntikertojen lukumäärä on 2-8 kertaa riippuen asiakkaan selkäkivun luonteesta. 

Ensimmäinen tapaaminen kestää 90 min (norm. 45 min), jotta voin perusteellisesti kuulla tarinasi ja arvioida tilannettasi sekä käyntien kokonaismäärää. Ensimmäinen käyntikerta varataan puhelimitse (kalenterissa ei voi varata 90 min aikoja) 040-5573874 tai sähköpostitse ketolajerry@gmail.com

Sisältö:

 • Ensimmäisellä kerralla kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi ja teen kliinisen tutkimuksen.
 • Käymme yhdessä lävitse lääkäriltäsi saamasi  lausunnot (röntgen- ja magneettikuvat) ja niiden merkitykset juuri sinun kuntoutustasi silmällä pitäen.
 • Tutkin ja havainnoin  vuosien varrella omaksumiasi selän liikemalleja, jotka voivat tiedostamattasi pitää yllä kipua ja aiheuttaa sen jatkuvaa toistumista.
 • Ohjaan sinulle helppoja selkäkipua helpottavia liikemalleja.
 • Autan sinua ymmärtämään mistä kipusi johtuu uusimman tutkitun tiedon valossa.
 • Autan sinua pääsemään tavoitteeseesi. Se voi olla esimerkiksi palaaminen takaisin juoksemaan, kuntosalille, jumppaan, töihin tai kävelemään.
 • Saat vastaanotolla annetuista harjoitteista ohjeet kirjallisena paperilla tai sähköpostitse.
 • Olen tavoitettavissa hoitojakson aikana sinua varten sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Sinun ei tarvitse pähkäillä kuntoutukseen liittyviä asioita yksin.
 • Ohjelmassa on normaalia pidemmät hoitoajat, jotta voimme edetä kiirehtimättä ja huolellisesti.
 • Voimme jakson aikana käydä yhdessä kuntosalilla (EasyFit) veloituksetta.
 • Myös ilta-ajat ovat mahdollisia.

Ohjelman hinta

Käynnit maksetaan yksi kerrallaan käynnin yhteydessä. Hinta on ensimmäiseltä käynniltä 93 e (90 min) ja loput käynnit ovat 84 e (60 min) tai 73 e (45 min).

Eroon selkäkivusta -ohjelman keskeiset teemat, joiden puitteissa tehdyt toimet auttavat saamaan selkäkipua omaan hallintaan.

Asiakastapaus Kristiina

Lue Kristiinan Eroon selkäkivusta tarina täällä

Asiakkaan kanssa kuntosalilla

Käyn Eroon selkäkivusta -ohjelmaan osallistuvien asiakkaitteni kanssa toisinaan kuntosalilla (EasyFit), jossa arvioin liikuntasuoritusten merkitystä kipuun. Alla olevassa kuvassa ja videossa arvioin miksi kävely aiheuttaa asiakkaalle selkäkipua.