Onko kipu ongelma?

Eroon selkäkivusta on tarkoitettu toistuvasta tai uusiutuvasta selkäkivusta (tai muusta kivusta) kärsiville ihmisille. Päämääränä on oman hallinnan lisääminen niin, että selkäkipu ei enää hallitse elämää, häiritse liikunnan tai muiden asioiden tekemistä. Alla oleva tekstin ote on asiakkaaltani saamasta viestistä, kuulostaako tutulta?

”Olen käynyt lukuisissa erilaisissa hoidoissa, syönyt kipulääkkeitä, tehnyt tunnollisesti saatuja harjoitteita. Lisäksi käyn pilateksessa, joogassa, crossfitissä ja kuntosalilla. Olen istunut, kantanut ja nostanut niin kuin on opetettu. En luota selkääni 100 prosenttisesti ja alan olla todella turhautunut ja toivoton ja pelkään, että selkäni ei enää palaa ennalleen!”

Vastaavan hieman pidemmän tekstin voit lukea >> Blogistani 

”Pidän huolta siitä, että ohjelman aikana kuljemme oikeaan suuntaan kohti sitä muutosta, jonka olemme asettaneet tavoitteeksi.” 

Asiakastapaus Annamari

Lue asiakkani Annamarin kokemuksesta täällä

 

 

 

Miten pääsen mukaan?

Ota minuun yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, jotta voimme sopia milloin voisimme aloittaa. Ensimmäinen tapaaminen kestää 60 tai 90 min (norm. 45 min), jotta voin rauhassa kuulla tarinasi, tutkia ja arvioida tilannettasi perusteellisesti.  Aloita soittamalla puh. 040-5573874 tai lähetä sähköpostia ketolajerry@gmail.com

Sisältö

 • Ensimmäisellä kerralla kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi ja teen kliinisen tutkimuksen.
 • Käymme yhdessä lävitse lääkäriltäsi saamasi  lausunnot (röntgen- ja magneettikuvat) ja niiden merkitykset juuri sinun kuntoutustasi silmällä pitäen.
 • Tutkin ja havainnoin  vuosien varrella omaksumiasi selän liikemalleja, jotka voivat tiedostamattasi pitää yllä kipua ja aiheuttaa sen jatkuvaa toistumista.
 • Ohjaan sinulle helppoja selkäkipua helpottavia liikemalleja.
 • Autan sinua ymmärtämään mistä kipusi johtuu uusimman tutkitun tiedon valossa.
 • Autan sinua pääsemään tavoitteeseesi. Se voi olla esimerkiksi palaaminen takaisin juoksemaan, kuntosalille, jumppaan, töihin tai kävelemään.
 • Saat vastaanotolla annetuista harjoitteista ohjeet kirjallisena paperilla tai sähköpostitse.
 • Olen tavoitettavissa hoitojakson aikana sinua varten sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Sinun ei tarvitse pähkäillä kuntoutukseen liittyviä asioita yksin.
 • Ohjelmassa on normaalia pidemmät hoitoajat, jotta voimme edetä kiirehtimättä ja huolellisesti.
 • Voimme jakson aikana käydä yhdessä kuntosalilla (EasyFit) veloituksetta.
 • Myös ilta-ajat ovat mahdollisia.

Hinta

Käynnit maksetaan yksi kerrallaan käynnin yhteydessä. Hinta on ensimmäiseltä käynniltä määräytyy pituuden mukaan; 107 e (90 min) tai 88 e (60 min).

Asiakastapaus Kristiina

Lue Kristiinan Eroon selkäkivusta tarina täällä

Asiakkaan kanssa kuntosalilla

Käyn asiakkaitteni kanssa toisinaan kuntosalilla (EasyFit -ketju), jossa arvioidaan kuntosaliohjelman vaikutusta kiputilaan. Alla olevassa kuvassa ja videossa tutkitaan miksi kävely aiheuttaa asiakkaalle selkäkipua.