”Olen niin onnellinen kun pääsin tästä kivusta”

Kipu hallintaan koostuu hoitokäynneistä, joiden päämääränä on saada pitkään häirinnyt kiputila ihmisen omaan hallintaan. Kivunhoito muuttuu nopeaan tahtiin ja useat vanhat keinot ovat menneet uusiksi. Työskentelen asiakkaitteni kanssa uusimpaan kivunhoitoon perustuvien ratkaisujen parissa. Työskentelyotteeni pitää sisällään kuuntelua, arvostusta, ymmärrystä ja juuri sinulle räätälöityjä tekoja. Pidän puolestasi huolta siitä, että kuljemme oikeaan suuntaan kohti kivuttomampaa elämää. Pirautapa minulle ja kerro tarinasi puh. 040-5573874 tai suhauta sähköpostia ketolajerry@gmail.com.

Kipu voidaan saada jopa vuosien jälkeen hallintaan niin, että voit jälleen elää ja harrastaa. Parhaimmillaan tämä on mahdollista jo muutamissa viikoissa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, kertoo ostoepaatti Jerry Ketola.


Kipu hallintaan
sopii sinulle kun:

 • Kipu (selkä-, lonkka-, polvi-, jalka- tai olkapääkipu) on vaivannut viikkoja, kuukausia tai vuosia

 • Aikaisemmat hoidot, harjoitteet tai kirurginen operaatio eivät ole auttaneet toivotulla tavalla

 • Haluat saada takaisin asioita, joista olet joutunut luopumaan kivun takia

 • Etsit uusia ratkaisuja ja omia keinoja kivun hallintaan saamiseksi

 • Haluat vastauksia, tukea ja ohjausta miten kulkea kohti kivuttomampaa elämää 

Asiakaskokemuksia

Tässä esitellään kolmen asiakkaani kertomukset heiden omasta matkastaan irti kivun täyttämästä elämästä. 

Tanja

”Viikonloppuna sain tilaisuuden osallistua Jerryn järjestämälle CFT- selkäkivun hallintaan ja päättelyä avaavalle kurssille. En osallistunut kurssille ammattilaisena, kuten muut. Sen sijaan tulin mukaan asiakasnäkökulmasta, tuomaan kurssilaisille tietoa kipukroonikon elämästä ja ajatuksista. Oma selkähistoriani on todella pitkä, lähes puolen elämän mittainen. Ensimmäinen fysioterapiajaksoni oli kahdeksannella luokalla. Sen jälkeen tutuksi ovat tulleet mm. ortopedi ja fysiatrit sekä lukuisat muut lääkärit, fysioterapeutit ja hierojat.

Lue Tanjan tarina täällä.Annamari

”Oli tavallaan helpottava tieto, että pelkästään syvien vatsalihasten harjoittaminen ei ratkaise selkäkipujani, vaan enemmän pitäisi etsiä asentoja ja opetella liikeratoja, joissa selkää pystyy käyttämään ja välillä rentouttamaan. Minulla oli ollut tunne, että jos selkävaivat jatkuvat, en vain ole tehnyt syviä lihaksia vahvistavia harjoituksia tarpeeksi. Tämä oli lisännyt toivottomuuden tunnetta sen suhteen, että selkäni jäykkyys tulisi ikinä muuttumaan.” 

Lue Annamarin tarina täällä.

 

 

 

Kristiina

”Eksyin sattumalta ystäväni suosittelemana Jerryn Facebook-sivulle. Sivusto vaikutti mielenkiintoiselta ja selän hoitoon liittyvää tietoa tutkivana ihmisenä luin nopeasti sivuston julkaisut. Hänen edustamansa suuntaus herätti toivoa. Kahlattuani tekstejä, löysin sattumoisin kohdan, jossa hän esitteli edustamaansa kuntoutumismuotoa. Kirjoitin siltä istumaltani Jerrylle viestin.

Hän soitti minulle pian viestin saatuaan ja keskustelimme puhelimessa kuntoutumisesta ja selkään liittyvistä pelkotiloistani. Hän sanoi kuunneltuaan tarinani, että tämä ohjelma on kuin tehty minulle. Päätin peloistani huolimatta lähteä uudenlaiseen kuntoutumiseen, vaikka olin tehnyt tähän saakka kaiken mitä meille selkäkuntoutujille ohjeistetaan, mutta tämän pidemmälle en ollut niillä ohjeilla päässyt.”

Lue Kristiinan tarina täällä.

Kipu hallintaan – ajan varaaminen

Pääset mukaan ottamalla aluksi minuun yhteyttä. Ensimmäinen tapaaminen normaalia vastaanottoaikaa pidempi kestäen 60 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla minulle ja sinulle on tärkeää saada rauhassa käydä läpi kiputilaasi liittyvät taustatiedot. Ehdin myös tekemään tarpeelliset tutkimukset ja siten arvioimaan tilannettasi perusteellisesti. Nettiajanvarauksen kautta ei voi varata 60 min aikoja ja siksi pyydän sinua joko soittamaan minulle puh. 040-5573874 tai kirjoittamaan sähköpostia ketolajerry@gmail.com.

Ensimmäisellä käynnillä kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi, tutkin ja arvioin mistä kipusi johtuvat.

Sisältö

 • Aluksi kuuntelen rauhassa tarinasi

 • Tutkin ja selvitän sinulle mistä toistuva kipusi voisi johtua

 • Ohjaan sinulle uusia ja helppoja kipua vähentäviä arkielämän liikemalleja

 • Teen kivun lievittämiseen toimivaa kivutonta hoitoa

 • Autan ja ohjaan sinua liikuntaan, töihin tai muuhun aktiviteettiin palaamisessa

 • Jokaisen käynnin jälkeen saat kotiohjeita paperilla tai sähköpostitse

 • Olemme tapaamisten välissä tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse

 • Varaan sinulle ensikäynnille normaalia pidemmän hoitoajan (60 min), jotta voimme edetä kiirehtimättä ja huolellisesti

 • Järjestän sinulle tarvittaessa hoitoaikoja myös arki-iltaisin

Hinnat

Kokonaishinta muodostuu hoitokertojen mukaan. Hinta ensimmäiseltä käynniltä on 97 e (60 min). Jatkokäynnit ovat 73 e (45 min). Pitkittyneen kiputilan hallintaan saamiseksi käyntikertojen lukumäärä on keskimäärin 3-6. Tapaamisten väli on alussa hieman tiiviimpi, jonka jälkeen käyntiväliä pidennetään. Kokonaiskesto on jokaisen kohdalla yksilöllinen ja joustava kestäen muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.