Etäpalvelut

Palveluvalikoimastani löytyy perinteisen vastaanottokäynnin rinnalla nyt myös etävalmennus ja -vastaanotto. Etänä tapahtuva kuntoutus ja ohjaaminen toimii monien kiputilojen ratkaisemissa yhtä hyvin kuin paikan päällä. Sen toimivuutta testattiin tekemässäni hankkeessa, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Voit lukea etäpalveluhankkeessa mukana olleiden asiakkaiden kokemuksista täällä.

Erilaisten kiputilojen kuntouttamisessa on tapahtunut viime vuosina merkittäviä muutoksia. Tiedämme nykyään, että kivuliaan olkapään, selän tai polven kuntouttaminen on aktiivista tekemistä. Uutta kuntouttamisessa on se, että sitä tehdään kivun kanssa sulassa sovussa. Emme jää odottamaan harjoittelun aloittamista siihen asti, että kipu on kokonaan poissa.

Kivun ollessa läsnä kuntoutuksen aikana kannattaa turvautua ammattihenkilön osaamiseen ja kokemukseen. Valmennus alkaa ihmisellä olevan ongelman sen hetkiseltä tasolta edeten asteittain sopivaan tahtiin kohti tavoitteita ja kivuttomampaa elämää. Asiakaspalautteiden mukaan parasta valmennuksessa on se, että saa heti alkaa tekemään turhauttavan odottelun sijaan. Etäpalveluvalmennuksen tai -vastaanoton voi varata ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella.

Etävalmennus

198 €6 viikkoa
  • Sopii itsenäisille kuntoliikkujille, joilla on harjoittelua rajoittava kiputila
  • Alkutapaaminen etänä videoyhteyden välityksellä (60 min)
  • Yksilöllinen ja kirjallinen kuntoutussuunnitelma
  • Selkeät ohjeet, videot ja selitykset harjoitteisiin
  • Jatkuva etätuki

Etävastaanotto

65 €alkaen
  • Sopii niille, jotka eivät pääse tulemaan vastaanotolle
  • Puhelun kesto 30 min (65 e), 45 min (75 e) tai 60 min (96 e)
  • Millaisesta ongelmasta on kyse, taustahistorian selvittäminen
  • Magneetti- ja röntgen- tai lääkärilausuntojen arviointi ja merkitys
  • Ongelman ratkaisemisen arviointi ja suunnittelu

Valmentajasi

Olen toiminut nykyisessä työssäni vuodesta 1991 lähtien ensin urheiluhierojana ja vuodesta 1999 lähtien osteopaattina. Vuonna 2004 valmistuin Kuopion yliopistosta liikuntalääketieteen terveystieteiden maisteriksi. Ammatillisen opettajan pätevyyden sain valmiiksi vuonna 2015 Haaga-Heliassa (AMK). Olen myös opettanut osteopaatteja Metropoliassa (AMK) 13 vuoden ajan. Personal traineriksi valmistuin 2019. Lue lisää koulutuksistani täällä (bio/CV).

Olen intohimoinen liikkuja, lapsena alkanut jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämiessarjoissa. Tykkään koiran kanssa luonnossa liikkumisesta ja kuntosalilla punttien kanssa treenaamisesta. Paloheinän metsän lenkkipolutkin ovat minulle tuttuja samoin kuin golfin pelaaminen. Pidän kokkaamisesta ja erityisesti italialaisista punaviineistä.

Sopiiko etäpalvelu minulle?

Asiakkaani tulevat mukaan etävalmennukseeni tai etävastaanotolleni erilaisista lähtökohdista ja tarpeista käsin. Osa asiakkaistani haluaa pikaista konsultaatiota kiputilaansa tai harjoitteluun liittyen. He tilaavat siihen lyhyen etävastaanoton, jossa kartoitetaan mistä on kyse ja mitä asialle voisi tehdä. Ongelman taltuttamiseksi saattaa löytyä ratkaisu jo yhden puhelun aikana. Toisaalta on paljon asiakkaita, joiden kanssa lähdemme yhteiselle matkalle kuntouttamaan pitkään vaivannutta kiputilaa.

Näissä tapauksissa räätälöin yksilöllisen valmennusohjelman, jossa edetään päämäärätietoisesti kohti ongelman ratkaisua ja tavoitteita. Tällä matkalla olen tukenasi koko valmennusjakson ajan juuri silloin kuin se on sinulle tarpeen. Etävalmennus sopii sinulle, jos arvostat palveluiden saatavuutta omalle kotisohvallesi juuri silloin kun se sinulle sopii. Etävalmennukseni on lähtenyt lähes räjähdysmäiseen kasvuun ja tyytyväisiä asiakkaita on ympäri maan.

Valmennuksissa työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat itseohjautuvia ja itsenäisiä ja heillä on kokemusta kuntoliikunnasta tai kilpaurheilusta. Autan sinua saamaan harrastamista, työntekoa tai elämää ylipäätään haittaavan ongelman omaan hallintaasi. Tuen sinua elämääsi sopivien tavoitteiden asettamisessa. Suunnittelen ja teen sinulle sopivan valmennusohjelman ja opastan sinua sen toteuttamisessa järkevällä ja turvallisella tavalla.

Ohjelmassa olevat liikkeet tai harjoitteet ovat sellaisia, joita kykenet itsenäisesti tekemään saamiesi kirjallisten ja videokuvaohjeiden mukaan. Harjoitteet edistävät kehon liikkuvuutta ja kestävyyttä sekä lisäävät voimaa. Kuntoutumista tuetaan harjoitteiden lisäksi kehoa rentouttavilla harjoituksilla. Lisäksi sinulla on mahdollista saada neuvoja ja ohjeita ravitsemukseen tai uneen sekä palautumiseen liittyvissä asioissa.

Etäpalvelun toimintamalli

Etäpalvelu toteutetaan suojatun videokuvavälitteisen yhteyden kautta. Ensimmäinen puhelu kestää yleensä 60 minuuttia, jossa ehdin rauhassa kuuntelemaan ongelmaan liittyvän tarinasi. Käymme huolellisesti läpi historiaasi, jossa huomioin kehoosi kohdistuneet vammat ja mahdolliset sairaudet ja lääkitykset.

Videoyhteyden välityksellä pyrin saamaan mahdollisimman paljon tietoa nykyisestä toimintakyvystäsi pyytämällä sinua tekemään ongelmaan liittyviä liikkeitä ja testejä. On tärkeää selvittää tarkasti mistä on kyse, jotta voin laatia sinulle turvallisen ja järkevän ohjelman. Lisäksi keskustelemme tavoitteistasi ja siitä mihin valmennuksen avulla pyrimme pääsemään.

Kun ensimmäinen videopuhelu on saatu kunnialla ja huolellisesti tehtyä laadin sinulle henkilökohtaisen valmennusohjelman. Saat ohjelman parin päivän sisällä sähköpostitse. Ohjelma kestää tyypillisesti 6 viikkoa, josta voidaan poiketa ylös- tai alaspäin riippuen ongelmasi luonteesta ja harjoittelun sujuvuudesta.

Jatkuva tuki

Ajattelen itseäni liikkumisen ja harjoittelun konsultiksi, joka on saatavilla mahdollisimman nopeasti silloin kun apua tarvitaan. Voit ottaa yhteyttä mikäli sinulla on vaikeuksia liikkeiden kanssa tai haluaisit hieman viilata ohjelman sisältöä. Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus konsultaatioon 1-2 kertaa yhden viikon aikana.

Toimivaksi kommunikointivälineeksi on havaittu Whatsapp, jonka voi ilmaiseksi ladata kännykkään. Valmennuksen alussa avataan yhteys ja näin yhteydenpito on mahdollisimman kätevää. Tarpeen mukaan voimme pitää myös toisen etävastaanoton, jossa voimme tarkemmin pureutua mahdollisiin haasteisiin.

Hinta

Etävalmennuksen hinta on 198 e. Se kattaa etänä tapahtuvan alkuhaastattelun 60 min, kirjallisen 6 viikon valmennusohjelman videolinkkeineen ja etätuen. Valmennusta jatketaan tarpeen mukaan kuuden viikon jälkeen, jolloin asiakas maksaa seuraavan 6 viikon jakson.

Etävastaanoton hinta määräytyy videopuhelun pituuden mukaan. Etävastaanoton hinnat on sama kuin paikan päällä tapahtuvan vastaanoton hinnat eli 30 min (65 e), 45 min (75 e) ja 60 min (96 e).

Etävalmennus ja -vastaanotto maksetaan etukäteen tilisiirtona, jonka jälkeen sovimme kalentereihin kummallekin sopivan ajan.

Mitä etäpalvelu edellyttää teknisesti?

Etäpalvelua varten tarvitset kannettavan tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Internetin välityksellä toimiva etäyhteys on salattu ja sitä on helppoa käyttää ilman erityistä IT-osaamista. Saat tarkemmat käyttöohjeet kun olet ostanut etäpalvelun.

Miten tilaan etäpalvelun?

Etäpalveluita on kaksi erilaista eli etävalmennus ja -vastaanotto. Etäpalvelun voi tilata itselleen ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella, johon pääsee painamalla alla olevaa Ota yhteyttä-nappia.

Ota yhteyttä

Kokemuksia valmennuksesta

"Olin onnellinen valinnastani"

Hain mukaan Jerryn valmennukseen, koska olin opetellut elämään kivun kanssa, ja olin tottunut siihen, että kipu on lähes aina läsnä, tavalla tai toisella. Ajattelin, ettei tällaisesta… Lue koko tarina täältä

-Tii

"Valmennuksen aikana kipu lieventyi selkeästi"

Olin jo useamman kuukauden ajan kärsinyt lonkkakivusta, joka vaivasi niin levossa kuin rasituksessakin. Lonkkakivun vuoksi triathlonharrastus jäi treenitauolle viikoiksi, kun kokeilin perinteisiä ohjeita kipuun, eli… Lue koko tarina täältä

-Tuulia

Jäikö avoimia kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset klikkaamalla tätä tekstiä (FAQ) tai ota helposti yhteyttä minuun lomakkeen kautta.

Tarkastetaan tilanne yhdessä ja keksitään juuri sinulle paras mahdollinen suunnitelma, oli se sitten kivunhallintaan liittyvä tai valmennuspohjainen ratkaisu.

Ota yhteyttä