Kivun hoito

Tuki- ja liikuntaelinkivun hoitaminen on muuttunut ja muuttuu yhä nopeaan tahtiin. Seuraan tarkasti alamme kehitystä ja ole lanseerannut ajan hermoon perustuvan Kivunhoito -valmennusohjelman. Siinä valmennan juuri sinulle sopivien keinojen avulla pääsemään kipujesi herraksi. Lupaan tehdä työtäni sinua kuunnellen, arvostaen ja ymmärtäen. Ohjelman aikana valmennan sinua löytämään avaimet, joilla pääset jatkamaan kohti kivuttomampaa elämää.

Valmennan sinua takaisin kohti kaipaamiasi harrastuksia, joista olet kivun takia joutunut luopumaan. – Jerry Ketola, osteopaatti


Kivun hoito –
ohjelma sopii sinulle kun:

 • Kipu (selkä-, lonkka-, polvi-, jalka- tai olkapääkipu) on vaivannut pitkään tai se palailee tasaisin väliajoin

 • Aikaisemmin kokeilemasi erilaiset hoidot, harjoitteet tai kirurginen operaatio eivät ole auttaneet sinua toivotulla tavalla

 • Haluat saada takaisin jotain sellaista (esim. liikuntaharrastus), josta olet joutunut luopumaan kivun takia

 • Haluat oppia keinoja miten pärjätä kivun kanssa

 • Haluat vastauksia, tukea, ohjausta ja valmennusta kohti kivuttomampaa elämää

Ohjelman sisältö

 • Aluksi kuuntelen rauhassa tarinasi, se on arvokas ja tärkeä lähtökohta onnistuneelle ohjelmalle

 • Tutkin ja selvitän sekä selitän sinulle mistä kipusi voisi johtua

 • Havainnoin sitä miten käytät kehoasi arjen toimissa ja ohjaan sinulle helppoja kipua vähentäviä liikemalleja

 • Annan neuvoja ja käytännön ohjeita liikuntaan, töihin tai muuhun aktiviteettiin palaamisessa

 • Saat annetuista ohjeista itsellesi dokumentin paperilla tai sähköpostitse

 • Olen myös tapaamisten välissä tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse

 • Ohjelmassa voidaan käyttää pidempiä hoitoaikoja (60 min), jotta voimme edetä kiirehtimättä ja huolellisesti

 • Järjestän sinulle tarvittaessa hoitoaikoja myös arki-iltaisin

Ota yhteyttä – Lähde mukaan nyt!

Voit soittaa minulla ja kysyä lisää puh. 040 5573 874 tai kirjoita sähköpostia ketolajerry@gmail.com.

Asiakaskokemuksia

Tässä esitellään kolmen asiakkaani kertomukset heiden omasta matkastaan Kivun hoito -ohjelmassa.

Tanja

“Viikonloppuna sain tilaisuuden osallistua Jerryn järjestämälle CFT- selkäkivun hallintaan ja päättelyä avaavalle kurssille. En osallistunut kurssille ammattilaisena, kuten muut. Sen sijaan tulin mukaan asiakasnäkökulmasta, tuomaan kurssilaisille tietoa kipukroonikon elämästä ja ajatuksista. Oma selkähistoriani on todella pitkä, lähes puolen elämän mittainen. Ensimmäinen fysioterapiajaksoni oli kahdeksannella luokalla. Sen jälkeen tutuksi ovat tulleet mm. ortopedi ja fysiatrit sekä lukuisat muut lääkärit, fysioterapeutit ja hierojat.

Lue Tanjan tarina täällä.Annamari

“Oli tavallaan helpottava tieto, että pelkästään syvien vatsalihasten harjoittaminen ei ratkaise selkäkipujani, vaan enemmän pitäisi etsiä asentoja ja opetella liikeratoja, joissa selkää pystyy käyttämään ja välillä rentouttamaan. Minulla oli ollut tunne, että jos selkävaivat jatkuvat, en vain ole tehnyt syviä lihaksia vahvistavia harjoituksia tarpeeksi. Tämä oli lisännyt toivottomuuden tunnetta sen suhteen, että selkäni jäykkyys tulisi ikinä muuttumaan.” 

Lue Annamarin tarina täällä.

 

 

 

Kristiina

“Eksyin sattumalta ystäväni suosittelemana Jerryn Facebook-sivulle. Sivusto vaikutti mielenkiintoiselta ja selän hoitoon liittyvää tietoa tutkivana ihmisenä luin nopeasti sivuston julkaisut. Hänen edustamansa suuntaus herätti toivoa. Kahlattuani tekstejä, löysin sattumoisin kohdan, jossa hän esitteli edustamaansa kuntoutumismuotoa. Kirjoitin siltä istumaltani Jerrylle viestin.

Hän soitti minulle pian viestin saatuaan ja keskustelimme puhelimessa kuntoutumisesta ja selkään liittyvistä pelkotiloistani. Hän sanoi kuunneltuaan tarinani, että tämä ohjelma on kuin tehty minulle. Päätin peloistani huolimatta lähteä uudenlaiseen kuntoutumiseen, vaikka olin tehnyt tähän saakka kaiken mitä meille selkäkuntoutujille ohjeistetaan, mutta tämän pidemmälle en ollut niillä ohjeilla päässyt.”

Lue Kristiinan tarina täällä.

Kivun hoito -ohjelma – Ajan varaaminen

Pääset mukaan ottamalla aluksi minuun yhteyttä. Ensimmäinen tapaaminen normaalia vastaanottoaikaa pidempi kestäen 60 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla minulle ja sinulle on tärkeää saada rauhassa käydä läpi kiputilaasi liittyvät taustatiedot. Ehdin myös tekemään tarpeelliset tutkimukset ja siten arvioimaan tilannettasi perusteellisesti. Nettiajanvarauksen kautta ei voi varata 60 min aikoja ja siksi pyydän sinua joko soittamaan minulle puh. 040-5573874 tai kirjoittamaan sähköpostia ketolajerry@gmail.com.

Ensimmäisellä käynnillä kuuntelen tarkalla korvalla tarinasi, tutkin ja arvioin mistä kipusi johtuvat

Hinnat

Kokonaishinta muodostuu hoitokertojen mukaan. Hinta ensimmäiseltä käynniltä on 97 e (60 min). Jatkokäynnit ovat 73 e (45 min). Pitkittyneen kiputilan hallintaan saamiseksi käyntikertojen lukumäärä on keskimäärin 3-6. Tapaamisten väli on alussa hieman tiiviimpi, jonka jälkeen käyntiväliä pidennetään. Kokonaiskesto on jokaisen kohdalla yksilöllinen ja joustava kestäen muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.