Olet sinulle sopivan osteopaatin verkkosivuilla, jos jokin alla olevista asioista kolahtaa sinuun ja tarvitset apua ongelmaasi.

  • Kiputila on vaivannut pitkään ja toistuu usein
  • Aiemmin saamasi hoidot auttavat vain hetkeksi
  • Tunnet kipua, kun treenaat ja harrastat liikuntaa
  • Kipu rajoittaa liikkumistasi ja haluat tehdä enemmän ja paremmin
  • Olet kivun takia joutunut luopumaan harrastuksestasi
  • Haluat oppia keinoja miten estää kipujen toistumista
  • Haluat tietää mistä kipusi johtuu ja tarvitset tukea ja ohjausta mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi

Asiakastapauksia

Annamari 
“Ajattelin laittaa vähän kuulumisia miten syksy on mennyt selän kanssa. Ja pähkinänkuoressa voi siis sanoa että mun selkä on nyt koko ajan eli jo useamman kuukauden ollut ihan täysin kivuton. En olisi kyllä ikipäivänä voinut uskoa, että voin päästä kipuoireista kokonaan eroon ja selkä tuntuu vetreältä.” Lue Annamarin tarina täällä.

Tanja
“Viikonloppuna sain tilaisuuden osallistua Jerryn järjestämälle CFT- selkäkivun hallintaan ja päättelyä avaavalle kurssille. En osallistunut kurssille ammattilaisena, kuten muut. Sen sijaan tulin mukaan asiakasnäkökulmasta, tuomaan kurssilaisille tietoa kipukroonikon elämästä ja ajatuksista. Oma selkähistoriani on todella pitkä, lähes puolen elämän mittainen.” Lue Tanjan tarina täällä.

Pia
“Helmikuun alussa vasen kantapääni oli taas kipeä, enkä pystynyt kävelemään. Olin todella epätoivoinen. Jalkaani alettiin parantamaan aivan eri tavalla mitä aiemmin. Liikunta ei ollut kiellettyä, piti vain opetella kuuntelemaan itseään ja pikku hiljaa aloittaa kävelylenkit. Kipu oli sallittua kunhan se ei ollut liian kovaa. Alkuun asia tuntui hyvinkin hurjalta, kun kaikki muut jalkaani hoitaneet olivat olleet levon ja käyttämättömyyden kannalla. Pelotti, mutta myöskin innosti lähteä liikkeelle. Oikeilla harjoiteilla ja lyhyillä kävelylenkeillä lähdettiin liikkeelle.” Lue Pian tarina täällä.