Olen toiminut manuaalisen terapian työssä
vuodesta 1991 lähtien, jolloin avasin vastaanottoni urheiluhierojana. Vuonna 1999 valmistuin osteopaatiksi ja samana vuonna aloitin terveystieteiden opinnot Kuopion yliopistossa liikuntalääketieteen pääaineessa, josta valmistuin vuonna 2004 terveystieteiden maisteriksi. Samaan aikaan aloitin opetustehtävät osteopatian koulutusohjelmassa Metropolia ammattikorkeakoulussa. Opettaminen on edelleen lähellä sydäntäni ja opetan edelleen kollegoita vuosittain järjestämillä kursseillani.

Täydennyskoulutuksia olen käynyt kymmeniä monissa eri maissa kotimaassa järjestettyjen kurssien lisäksi, lue lisää täällä (bio). Syksyllä (2018) olen aloittanut Kognitiivisen psykoterapian opinnot (lyhytterapia), jonka uskon auttavan minua edelleen paremmaksi tässä vaativassa työssä. Suurin palkkio työstäni on se, kun onnistumme yhdessä asiakkaitteni kanssa kampittamaan monisävyisiä ja elämää rajoittavia kiputiloja.

Olen intohimoinen liikkuja, lapsena alkanut jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämies sarjassa. Tykkään koiran kanssa luonnossa liikkumisesta ja kuntosalilla pienien rautojen kanssa puuhastelusta. Paloheinän metsän lenkkipolutkin ovat minulle rakkaita. Liikunnan lisäksi tykkään kokkaamisesta ja viineistä. Olen naimisissa ja perheeseemme kuuluvat ihanat tyttäret ja Cocker spanieli Elli.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni sellaisena kuin olet, sellaisen kipua aiheuttavan ongelman kanssa kuin se on. Aina löytyy helpotusta vaikeissakin tilanteissa.

Ystävällisin terveisin,

Jerry