Olen toiminut manuaalisen terapian työssä vuodesta1991 lähtien, jolloin avasin vastaanottoni urheiluhierojana. Vuonna 1999 valmistuin osteopaatiksi. Kuopion yliopistossa opiskelin terveystieteitä liikuntalääketieteen pääaineessa ja valmistuin vuonna 2004 terveystieteiden maisteriksi. Lue lisää täällä (bio/CV).

Suurin palkkio työstäni on se, kun onnistumme yhdessä asiakkaitteni kanssa kampittamaan monisävyisiä ja elämää rajoittavia kiputiloja.

Olen intohimoinen liikkuja, lapsena alkanut jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämiessarjassa. Tykkään koiran kanssa luonnossa liikkumisesta ja kuntosalilla pienien rautojen kanssa puuhastelusta. Paloheinän metsän lenkkipolutkin ovat minulle tuttuja. Tykkään myös kokkaamisesta ja viineistä. Olen naimisissa ja perheeseemme kuuluvat ihanat tyttäret ja Cocker spanieli Elli.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni sellaisena kuin olet, sellaisen ongelman kanssa kuin se on. Autan sinua voimaan paremmin ja löytämään helpotusta vaikeissakin tilanteissa.