Olen toiminut manuaalisen terapian työssä vuodesta1991 lähtien, jolloin avasin vastaanottoni. Olen opiskellut työn ohessa koko ajan lisää jotakin aiheeseen liittyvää. Vuonna valmiustuin 2004 liikuntalääketieteen terveystieteiden maisteriksi. Olen myös kouluttanut osteopaatteja Metropolian ammattikorkeakoulussa 13 vuoden ajan. Lue lisää koulutuksistani täällä (bio/CV).

Suurin palkkio työstäni on se, kun onnistumme yhdessä asiakkaitteni kanssa kampittamaan monisävyisiä ja elämää rajoittavia ongelmia.

Olen intohimoinen liikkuja, lapsena alkanut jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämiessarjoissa. Tykkään koiran kanssa luonnossa liikkumisesta ja kuntosalilla punttien kanssa treenaamisesta. Paloheinän metsän lenkkipolutkin ovat minulle tuttuja samoin kuin golfin pelaaminen. Pidän hyvästä ruuasta viineistä.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni  sinua haittaavien ongelmien kanssa. Autan sinua voimaan paremmin ja löytämään helpotusta vaikeissakin tilanteissa.