Valmennuspalvelut

Palveluvalikoimastani löytyy perinteisen osteopatiavastaanoton rinnalla myös valmennuspalvelut, jota voidaan toteuttaa perinteisenä lähivalmennuksena tai etänä videoyhteyden välityksellä. Etänä tapahtuva kuntoutus ja ohjaaminen toimii monien kiputilojen ratkaisemissa yhtä hyvin kuin paikan päällä. Sen toimivuutta testattiin tekemässäni hankkeessa, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Voit lukea etäpalveluhankkeessa mukana olleiden asiakkaiden kokemuksista täällä.

Erilaisten kiputilojen kuntouttamisessa on tapahtunut viime vuosina merkittäviä muutoksia. Tiedämme nykyään, että kivuliaan olkapään, selän tai polven kuntouttaminen on aktiivista tekemistä. Uutta kuntouttamisessa on se, että sitä tehdään kivun kanssa sulassa sovussa. Aina ei siis ole syytä jäädä odottamaan harjoittelun aloittamista siihen asti, että kipu olisi kokonaan poissa.

Kivun ollessa läsnä kuntoutuksen aikana kannattaa turvautua ammattihenkilön osaamiseen ja kokemukseen. Valmennus alkaa ihmisellä olevan ongelman sen hetkiseltä tasolta edeten asteittain sopivaan tahtiin kohti tavoitteita ja kivuttomampaa elämää. Asiakaspalautteiden mukaan parasta valmennuksessa on se, että saa heti alkaa tekemään turhauttavan odottelun sijaan. Valmennuspalvelua voi tilata ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella.

Valmennus

198 €6 viikkoa
  • Sopii kuntoliikkujille, joilla on harjoittelua rajoittava kiputila
  • Alkutapaaminen paikan päällä vastaanotolla tai etänä videoyhteyden välityksellä (60 min)
  • Yksilöllinen ja kirjallinen kuntoutussuunnitelma
  • Selkeät ohjeet, videot ja selitykset harjoitteisiin
  • Jatkuva etätuki

Etävastaanotto

65 €alkaen
  • Sopii niille, jotka eivät pääse tulemaan vastaanotolle
  • Puhelun kesto 30 min (65 e), 45 min (75 e) tai 60 min (96 e)
  • Millaisesta ongelmasta on kyse, taustahistorian selvittäminen
  • Magneetti- ja röntgen- tai lääkärilausuntojen arviointi ja merkitys
  • Ongelman ratkaisemisen arviointi ja suunnittelu

Valmentajasi

Olen toiminut työssäni vuodesta 1991 lähtien ensin urheiluhierojana ja vuodesta 1999 lähtien osteopaattina. Vuonna 2004 valmistuin Kuopion yliopistosta liikuntalääketieteen terveystieteiden maisteriksi. Ammatillisen opettajan pätevyyden sain valmiiksi vuonna 2015 Haaga-Heliassa (AMK). Olen myös opettanut osteopaatteja Metropoliassa (AMK) 13 vuoden ajan. Personal traineriksi valmistuin 2019. Lue lisää koulutuksistani täällä (bio/CV).

Olen intohimoinen liikkuja, lapsena alkanut jääkiekkoilijan ura jatkuu edelleen ikämiessarjoissa. Tykkään koiran kanssa luonnossa liikkumisesta ja kuntosalilla punttien kanssa treenaamisesta. Paloheinän metsän lenkkipolutkin ovat minulle tuttuja samoin kuin golfin pelaaminen. Pidän kokkaamisesta ja erityisesti italialaisista punaviineistä.

Perinteinen valmennus vai etävalmennus?

Osa asiakkaistani haluaa pikaista konsultaatiota kiputilaansa tai harjoitteluun liittyen. Tällainen konsultaatio voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä vastaanotolla tai vaikkapa kuntosalilla. Ongelman taltuttamiseksi saattaa löytyä ratkaisu jo yhden konsultaation aikana. Toisaalta on paljon asiakkaita, joiden kanssa lähdemme kuntouttamaan pitkään vaivannutta kiputilaa konsultaation jälkeen pidemmän tähtäimen suunnitelman pohjalta. Tällöin räätälöin yksilöllisen valmennusohjelman, jossa edetään päämäärätietoisesti kohti ongelman ratkaisua ja tavoitteita.

Valmennuksessa olen asiakkaani tukena koko valmennusjakson ajan juuri silloin kuin se on sinulle tarpeen. Valmennus voidaan toteuttaa perinteisellä tavalla, jossa treenaamme sopimuksen mukaan ajoittain yhdessä. Toisinaan valmennus voidaan tehdä myös etänä, jos arvostat palveluiden saatavuutta omalle kotisohvallesi.

Valmennuksissa työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat itseohjautuvia ja itsenäisiä. Usein heillä on aiempaa kokemusta kuntoliikunnasta tai kilpaurheilusta, joka on kipujen takia jouduttu lopettamaan. Suunnittelen ja teen sinulle sopivan valmennusohjelman ja opastan sinua sen toteuttamisessa järkevällä ja turvallisella tavalla.

Ohjelmassa olevat liikkeet tai harjoitteet ovat sellaisia, joita kykenet itsenäisesti tekemään saamiesi kirjallisten ja videokuvaohjeiden mukaan. Harjoitteet edistävät kehon liikkuvuutta ja kestävyyttä sekä lisäävät voimaa. Kuntoutumista tuetaan harjoitteiden lisäksi kehoa rentouttavilla harjoituksilla. Lisäksi sinulla on mahdollista saada neuvoja ja ohjeita ravitsemukseen tai uneen sekä palautumiseen liittyvissä asioissa.

Etäpalvelun toimintamalli

Etäpalvelu toteutetaan suojatun videokuvavälitteisen yhteyden kautta. Ensimmäinen puhelu kestää yleensä 60 minuuttia, jossa ehdin rauhassa kuuntelemaan ongelmaan liittyvän tarinasi. Käymme huolellisesti läpi historiaasi, jossa huomioin kehoosi kohdistuneet vammat ja mahdolliset sairaudet ja lääkitykset.

Videoyhteyden välityksellä pyrin saamaan mahdollisimman paljon tietoa nykyisestä toimintakyvystäsi pyytämällä sinua tekemään ongelmaan liittyviä liikkeitä ja testejä. On tärkeää selvittää tarkasti mistä on kyse, jotta voin laatia sinulle turvallisen ja järkevän ohjelman. Lisäksi keskustelemme tavoitteistasi ja siitä mihin valmennuksen avulla pyrimme pääsemään.

Kun ensimmäinen videopuhelu on saatu kunnialla ja huolellisesti tehtyä laadin sinulle henkilökohtaisen valmennusohjelman. Saat ohjelman parin päivän sisällä sähköpostitse. Ohjelma kestää tyypillisesti 6 viikkoa, josta voidaan poiketa ylös- tai alaspäin riippuen ongelmasi luonteesta ja harjoittelun sujuvuudesta.

Jatkuva tuki

Ajattelen itseäni liikkumisen ja harjoittelun konsultiksi, joka on saatavilla mahdollisimman nopeasti silloin kun apua tarvitaan. Voit ottaa yhteyttä mikäli sinulla on vaikeuksia tai kipua treenatessa tai haluaisit hieman viilata ohjelman sisältöä. Valmennuksen aikana vastaan tukipyyntöihisi 1-2 kertaa viikon aikana.

Toimiva kommunikointiväline on Whatsapp, jonka voi ilmaiseksi ladata kännykkääsi. Tarpeen mukaan voimme järjestää etävastaanoton, jossa voimme tarkemmin pureutua harjoitteluun liittyviin ongelmiin.

Hinta

Valmennuksen hinta on 198 e ja se kattaa paikan päällä tai etänä tapahtuvan alkuhaastattelun 60 min, kirjallisen 6 viikon valmennusohjelman videolinkkeineen ja etätukipalvelun. Valmennusta jatketaan tarpeen mukaan kuuden viikon jälkeen uuden ohjelman mukaan.

Mitä etäpalvelu edellyttää teknisesti?

Mikäli päädyt etävalmennukseen niin tarvitset kannettavan tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Internetin välityksellä toimiva etäyhteys on salattu ja sitä on helppoa käyttää ilman erityistä IT-osaamista. Saat tarkemmat käyttöohjeet kun olet ostanut etäpalvelun.

Miten tilaan valmennuspalvelun?

Valmennuspalveluita voi tilata yhteydenottolomakkeella, johon pääsee painamalla alla olevaa Ota yhteyttä-nappia.

Ota yhteyttä

Kokemuksia valmennuksesta

"Olin onnellinen valinnastani"

Hain mukaan Jerryn valmennukseen, koska olin opetellut elämään kivun kanssa, ja olin tottunut siihen, että kipu on lähes aina läsnä, tavalla tai toisella. Ajattelin, ettei tällaisesta… Lue koko tarina täältä

-Tii

"Valmennuksen aikana kipu lieventyi selkeästi"

Olin jo useamman kuukauden ajan kärsinyt lonkkakivusta, joka vaivasi niin levossa kuin rasituksessakin. Lonkkakivun vuoksi triathlonharrastus jäi treenitauolle viikoiksi, kun kokeilin perinteisiä ohjeita kipuun, eli… Lue koko tarina täältä

-Tuulia

Jäikö avoimia kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset klikkaamalla tätä tekstiä (FAQ) tai ota helposti yhteyttä minuun lomakkeen kautta.

Tarkastetaan tilanne yhdessä ja keksitään juuri sinulle paras mahdollinen suunnitelma, oli se sitten kivunhallintaan liittyvä tai valmennuspohjainen ratkaisu.

Ota yhteyttä