Rekisterisuojaseloste

Rekisterisuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation tai GDPR:n) ja Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Osteopatia- ja valmennuspalvelut Jerry Ketola
Y-tunnus: 1369293-1 
Osoite: Saramäentie 35 E 00670 HELSINKI 
Sähköpostiosoite: ketolajerry@gmail.com

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Ketola Jerry
Osoite: Saramäentie 35 E 00670 HELSINKI 
Sähköpostiosoite: ketolajerry@gmail.com

3. Rekisterin nimi

Nettisivujen (www.jerryketola.fi) ja verkkovalmennuksen asiakas- ja käyttäjärekisteri. 

4. Rekisterin käyttötarkoitus ja tietolähteet

Rekisteriin tietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään. Tiedot tallennetaan ajanvarauksen tai verkkovalmennuksen ostamisen sekä markkinointiviestinnän yhteydessä. 

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Rekisterinpitäjän ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon, ja palvelun edellyttämien yhteydenottojen ja viestien mahdollistamiseen sekä markkinointiviestintään. Markkinointiin käytettäviä yhteystietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen suostumuksensa antaneille henkilöille. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin talletetaan tai voidaan tallettaa seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, osoite , puhelinnumero, sukupuoli, syntymävuosi, syntymäaika tai henkilötunnus, asiakkaan laskutustiedot, kuten etu- ja sukunimi, tieto asiakaskirjeiden vastaanotosta sähköpostitse ja tekstiviestitse, tehdyt varaukset, asiakaskäynnit, maksut ja verkkovalmennukseen tarvittavat käyttäjätunnus ja salasana sekä tieto siitä kuka niitä on katsellut tai muokannut.

6. Tietojen luovuttaminen säännönmukaisesti ja siirretäänkö tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja tietolähteet

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan tai niin pitkään kun laki sitä edellyttää. Tietojen säilytyksessä on huomioitu sitä koskevat lait, asetukset ja direktiivit. 

Tiedot voidaan vaatia poistettavaksi mikäli laki sen sallii ja asiakas niin pyytää.

8. Tietojen suojauksen periaatteita

Rekisterinpitäjän käyttämä palvelimen ylläpitäjä on GDPR-asetuksen mukainen. Tiedon käsittelijä on Slotti Oy. Rekisteritiedon käsittelyyn käytettävä verkkopalvelu on suojattu salasanoin ja palvelin sekä muut palvelimet ovat suojattuja palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Jos käyttämiimme järjestelmiin murtaudutaan niin, että se vaikuttaa sinuun, saamme siitä tiedon ja ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti ja kerromme myöhemmin mitä vastatoimenpiteitä me teimme. Asiakkaan on pidettävä oma käyttäjätunnus ja salasana salassa kolmansilta osapuolilta, mikäli asiakkaalla on sellaiset.

9. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa ja EU-direktiivissä turvattuihin oikeuksiinsa ellei laissa muuten määrätä. 

Pyynnöt on osoitettava kohdassa 2 määritellylle rekisterin yhteyshenkilölle. Kaikkien tallennettujen tietojen lista voidaan pyytää korkeintaan 2 kertaa vuodessa.

10. Lainsäädäntö

Rekisterinpitäjä noudattaa asiakastietojen säilytyksessä henkilötiedon käsittelyä koskevaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sekä Suomen tietosuojalakia.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare